21 Kasım 2017 Salı

Bu Topraklar Sizi Affetmeyecektir!


Bugünlerde çok tuhaf şekilde FETÖ’cü Twitter hesaplarının ve İnternet sitelerinin yorumlarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Hesap soracağız, cezalandıracağız, siz gününüzü göreceksiniz mealinde tehditleri yine ortalığa salmaya başladılar.

Hem bu hesaplar hem de hangi sitelerde hangi yorumları yapıyorlar; hangi partilere, yazarlara ve İnternet sitelerine sızmaktalar yakın takibimizde...

Bir cevvallik, bir hareketlilik dikkatimizde!

Bu şeytanlara buradan sesleniyorum, Cumhuriyet artık sizin her türlü pislik ve kumpaslarınızı oynatacağınız yer değildir; Cumhuriyet aklen, fikren çok değişti ve tetiktedir…

Türk milleti çok değişmiştir, bundan beş ya da on yıl öncesi o kolayca tecavüz ettiğiniz, manipüle ettiğiniz, parasını çaldığınız, dinini kitabını sattığınız o Türkiye yok karşınızda…

İşgal, bomba, kumpas, ajanlık ve acılar yaşattınız, biz bu acıları, korkuları, tecavüzleri birebir yaşadık ve bunlar milletimizi çok değiştirdi.

HÂLÂ APTAL, KUKLA VE KÖPEKSİNİZ

Af, asla olmayacaktır; bağışlama, kitabımızda yoktur.

Şu anda dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun gittiğiniz okullar, açtığınız dükkanlar, bindiğiniz uçaklar, adresleriniz tek tek kayıt altına alınmaktadır; dünyanın bütün coğrafyalarında peşinize düşmek, size dünyayı dar etmek, bu milletin ve bizim boynumuzun borcudur.

Şeytani uyanıklığınıza hâlâ çok güveniyorsunuz, bir hükümet değişmeyle ya da NATO’yla hesaplaşmayla ya da Zarrab davasıyla önünüzün açılacağını sanacak kadar hâlâ aptal, kukla, kör ve köpeksiniz!

FETÖ davası Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin davasıdır.

Asırlar geçse dahi beş kuşak sonrasındaki tohumlarınızın tohumları dahi bulunup yakalanıp cezalandırılacaktır.

Türk ordusuna tecavüz ettiniz, Türk Milletinin ırzına geçtiniz; Türkiye’nin iyi niyetini, demokrasini, medyasını hain düşmanlarla ortaklaşıp maniple ettiniz ve hâlâ bir şansınız kaldığını sanacak kadar ham hayaller içindesiniz.

Sizi var eden bütün kaynaklar, irtibatlar düşmanımızdır.

Hâlâ bir umut peşindesiniz öyle mi, hâlâ hangi yalan umutların peşindesiniz, vicdan mı bıraktınız umut mu bıraktınız…

Esirgeyen ve bağışlayan Allah affetsin, bu topraklar sizi affetmeyecektir!

Bu topraklar artık yalanlarınıza, ucundan sığındığınız partilere, hâlâ sızmakta olduğunuz İnternet sitelerine ve yazarlarına ve gazetecilerine, hiçbirinin gözünün yaşına, asla bakmayacaktır.

Bunları söylerken hiç de üzgün değil aksine çok gururluyum: Zerre ucundan kenarından birazcık affınıza inananın dahi düşmanıyız!

Devletimize, cumhuriyetimize ve dinimize ve birliğimize bunca tecavüzü normal görecek geçiştirecek, hukuk kılıfına uyduracak, arada kalanları güya ayıklayalım bahanesiyle yasa değiştirecek şerefsizlerden hiç değiliz!

Nihat Genç
20 Kasım 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder